Ця трав'яниста культура отримала високу оцінку у кулінарів усієї земної кулі, завдяки ідеальній збалансованості свого смаку. Довге вузьке листя овоча є недозрілим листям цибулі. Пір'я має трубчасту форму, ніжний, смарагдовий колір, в нижній частині трансформується в зародок цибулини білого кольору.
Склад
Органічна зелена цибуля-пір'я.
Харчова цінність
Вважається, що пір'я цибулі має більш насичений корисними нутрієнтами склад, ніж класична біла цибуля. Саме тому зелень часто використовується для лікування та профілактики простудних захворювань, загального зміцнення імунітету та зміцнення нервової системи. Харчова цінність продукту на 100 г: калорії — 20,0 ккал білки — 1,3 г жири — 0,1 г вуглеводи — 3,2 г
Про продукт
Складно уявити приготування легкого, сезонного овочевого салату без зеленої цибулі. Але крім того, зелень також чудово доповнює різноманітні страви з м'яса та риби, може бути начинкою для пирогів і пиріжків. Цибуля має приємну хрумку текстуру і насичений, пекучий, пряний смаковий акцент. Вона розкриває всі переваги страви та ефектно прикрашає її своїм яскравим, зеленим кольором.