Петрушка давно використовується для приготування перших та других страв, завдяки своєму насиченому аромату та незвичайному смаку. Вона надає вашим кулінарним вишуканостям приємного, злегка терпкого відтінку, а при розжовуванні виділяє унікальні пряні ефірні олії. Аромат петрушки добре відомий, пікантний, він чудово підкреслює текстуру м'яса та смак овочів.
Склад
Органічна петрушка.
Харчова цінність
Петрушка багата на природний білок і безліч інших корисних речовин, які в комплексі сприятливо впливають на зір, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, надають приплив сил і енергії. Харчова цінність продукту на 100 г: калорії — 49,0 ккал білки — 3,7 г жири — 0,4 г вуглеводи — 7,6 г
Про продукт
Найчастіше зелень петрушки використовується як приправа до перших і других страв. Також рекомендується для більшого аромату додавати петрушку у фарш, до будь-якого виду м'яса чи овочів. Петрушка часто застосовується як компонент при засолюванні або консервації. Вона виділяє особливі ефірні олії, що надають пікантного аромату і характерного приємного трав'яного присмаку з легкою гіркуватістю. Для тривалого збереження свіжості рекомендується зберігати зелень у спеціальному контейнері в холодильнику або в прохолоді, поставивши пучок у ємність з водою.