Складно уявити приготування салату або будь-якої іншої страви без використання кропу. Ця ароматна зелень надає вашим кулінарним вишукуностям особливий, унікальний смак, підкреслює акцентність та пряність овочів та м'яса. Приємний запах листя та стебла кропу зберігають навіть після теплової обробки.
Склад
Органічний кріп.
Харчова цінність
В кропі містяться залізо, марганець, фолієва кислота, а також цілий спектр вітамінів (у тому числі “вітаміни молодості” А і С). Харчова цінність продукту на 100 г: калорії — 40,0 ккал білки — 2,5 г жири — 0,5 г вуглеводи — 6,3 г
Про продукт
Кріп має яскравий зелений колір листочків і приємну, хрумку структуру. Освіжаючий, трохи солодкуватий присмак кропу відмінно поєднується з іншими овочами, м'ясом та рибою. Головна перевага якісного та свіжого кропу — його приголомшливий, злегка терпкий, інтенсивний трав'янистий аромат завдяки високій концентрації ефірної олії. Кріп зачасту використовується при консервуванні, для приготування салатних заправок та повсякденних страв.