Чорна смородина має неповторний аромат, пікантний кисло-солодкий смак, соковитість і невелику терпкість. Ця акцентна ягода може бути використана для приготування компотів та морсів, джемів та варення. Вона ідеально підходить до м'ясних соусів та стане чудовою основою для вина. Смородина рекомендована для вживання у свіжому вигляді для насичення організму корисними речовинами.
Склад
Органічна чорноплідна смородина.
Харчова цінність
Чорна смородина містить рекордну кількість вітаміну С — найсильнішого природного антиоксиданту та протизапального компоненту. Він уповільнює окислювальні процеси організму та прискорює природну регенерацію. Харчова цінність продукту на 100 г: калорії — 44,0 ккал білки — 1,0 г жири — 0,4 г вуглеводи — 7,3 г
Про продукт
Чорноплідна смородина відрізняється приємним кисло-солодким смаком та помірним ароматом. Ягоди смородини мають середній розмір та блискучу, еластичну темно-синю шкірку із сухим відривом. Смородина досить соковита і при цьому пружна. Саме тому її часто обирають для вина, морсів, соків, соусів. Смородина надзвичайно корисна для організму завдяки вираженим антиоксидантним властивостям.