Лохина — одна з найбільш унікальних і корисних ягід, яка має не тільки бездоганні смакові характеристики, але і безліч лікарських властивостей. Всього 150 г лохини на день повністю заповнюють потребу організму у вітаміні С та антиоксидантах загалом. Ягоди лохини досить великі, правильної круглої форми, насиченого темно-синього відтінку.
Склад
Органічна лохина.
Харчова цінність
Хімічний склад ягід дуже багатий і корисний. Амінокислоти, пектин, вітаміни А, С, Е та К надають комплексну підтримку організму, уповільнюють старіння та покращують зір. Харчова цінність продукту на 100 г: калорії — 39,0 ккал білки — 1,0 г жири — 0,5 г вуглеводи — 6,6 г
Про продукт
Ягоди лохини досить солодкі, легку кислинку їм надає в міру щільна шкірка. За смаком лохина нагадує симбіоз винограду, яблука та вишні. Свіжа лохина соковита і досить пружна, її шкірка матова без зовнішніх вад. Лохину часто використовують при приготуванні та прикрашанні вишуканих десертів, додають її в каші або роблять соус до м'яса. Лохина з ферми VASYLKIVSKE RANCHO — це добірні, великі, смачні ягоди з великим запасом вітамінів та цінних нутрієнтів для вашого здоров'я та гарного самопочуття.