Наливні, в міру солодкі, дозрілі під теплим сонечком з легкою кислинкою — саме такі плоди вишні стають основою нашого фірмового сиропу. Ми готуємо вишневий сироп за секретним рецептом від шефа VASYLKIVSKE RANCHO, завдяки чому він набуває особливої насиченості смаку і зберігає всю користь цих дивовижних плодів.
Склад
Стиглі плоди вишні, вода, лимонний сік концентрований.
Харчова цінність
Часто вишню називають "серцева ягода", оскільки завдяки високій концентрації флавоноїдів вона благотворно впливає на всю серцево-судинну систему. Вишня також багата на вітамін С і антиоксиданти, що сприяють уповільненню старіння. Харчова (поживна) цінність на 100 г: калорії — 35,0 ккал білки — 0,4 г жири — 0,1 г вуглеводи — 8,2 г
Про продукт
Ягоди вишні складно зберегти у свіжому вигляді. Щоб зібрати всю користь цих плодів, ми створили неймовірні на смак ласощі — вишневий сироп. Він готується без цукру, природну солодкість сиропу надає фруктоза, що міститься у стиглих плодах вишні. Сироп можна додавати до солодких сніданків та десертів, просочувати їм кондитерські вироби, використовувати як топінг і готувати на його основі смачний соус до м'яса.