Приємний і насичений смак справжнього абрикосового сиропу чудово доповнить будь-який напій або страву. Ці ласощі можна додати в ранкову вівсянку, змастити на хрумкий тост з вершковим маслом або полити їм свіжоспечені вафлі. Абрикосовий сироп чудово доповнить пироги, стане просоченням для торта або топінгом до морозива.
Склад
Стиглі абрикоси, вода, сік лимонний концентрований.
Харчова цінність
З абрикосів одержують натуральний пекмез. Він корисний при малокрів'ї, ендокринних захворюваннях, розладі шлунку. Також пекмез сприяє мінімізації нервової напруги та стабілізації роботи мозку. Харчова (поживна) цінність на 100 г: калорії — 247,0 ккал білки — 0,4 г жири — 0,04 г вуглеводи — 64,3 г
Про продукт
Ми виробляємо сироп за особливим рецептом від шефа VASYLKIVSKE RANCHO без використання цукру. Природну солодкість ласощам надає фруктоза, яка у достатній кількості міститься у стиглих плодах. Ми чекаємо, поки абрикоси наллються соком і літнім теплом, підставляючи червоні боки сонцю. І лише потім їх зриваємо для приготування найсмачнішого у світі натурального сиропу. Продукт повною мірою зберігає перелік вітамінів та важливих для здоров'я людини компонентів.