Сир сулугуні готується за особливим рецептом шефа VASYLKIVSKE RANCHO із добірного коров'ячого молока. Завдяки цьому він набуває тонкого аромату та помірно солоного смаку з вираженими кисломолочними акцентами. Сулугуні має еластичну структуру та м'яко ділиться на волокна.
Склад
Коров'яче молоко незбиране, молокозгортаючий фермент, сіль кухонна харчова.
Харчова цінність
Склад сулугуні максимально близький до складу свіжого коров'ячого молока. Він збагачений вітамінами А, В, С та Е, фосфором, калієм, сіркою та натрієм. Доведено, що регулярне споживання сулугуні покращує склад крові, сприяє нормалізації гормонального балансу. Харчова (поживна) цінність на 100 г: калорії — 314,2 ккал (залежить від жирності молока) білки — 25,0 г жири — 25,0 г вуглеводи — 4,0 г
Про продукт
Сир сулугуні обожнюють і дорослі, і діти за багатий, насичений і при цьому збалансований смак із ідеальною гармонією солі. Сулугуні особливо вдало поєднується зі свіжою зеленню та овочами, у салатах та закусках, грузинській випічці. Сир чудово плавиться, не розсипається, а ділиться на правильні волокна при розборі, а також має еластичну фірмову структуру. Спробуйте сулугуні від VASYLKIVSKE RANCHO один раз, щоб завжди вибирати тільки високу якість справжнього фермерського сиру.