Цвітна капуста не менш популярна, ніж класична білокачанна, але при цьому її нутрицевтичні якості у рази вищі. Гурмани цінують цвітну капусту за унікальну структуру, хрусткі суцвіття та витончений вершковий смак, що надає стравам особливої вишуканості.
Склад
Органічна цвітна капуста.
Харчова цінність
З усіх видів капусти саме цвітна капуста містить найбільшу кількість вітамінів та поживних речовин. При цьому капуста вважається низькокалорійним та легкозасвоюваним овочем, тому входить в основу дієтичного та дитячого раціонів. Харчова цінність продукту на 100 г: калорії — 30,0 ккал білки — 2,5 г жири — 0,3 г вуглеводи — 4,2 г
Про продукт
Цвітна капуста має круглу форму, молочний відтінок та гарні суцвіття. Багато років цвітна капуста вважалася дорогим делікатесом завдяки витонченості своїх смакових характеристик і тонкому аромату. Капуста може виступати в ролі гарніру до м'яса чи морепродуктів або грати "соло" в крем-супі, запіканках, стейках і т.д. Приготування цвітної капусти обмежується лише вашою фантазією та набором спецій. З'їдаючи всього 200 г цвітної капусти, ви закриваєте добову норму організму у вітаміні С, зміцнюєте імунітет, сприяєте покращенню роботи шлунково-кишкового тракту.