Кабачок — один з найуніверсальніших і найпопулярніших сезонних овочів. Мільйони варіацій приготування кабачків є кращим підтвердженням цього. Кабачкова ікра, фаршировані кабачки, тушковане рагу, смажені хрусткі скибочки, пюре і навіть різноманітні десерти з кабачка вразять ваші смакові рецептори та подарують справжню насолоду від страви.
Склад
Органічні кабачки.
Харчова цінність
Кабачки відносяться до дієтичної, легкозасвоюваної їжі. Часто саме низькокалорійні кабачки стають основою раціону людей із проблемним шлунково-кишковим трактом, а також основою прикорму дітей. Харчова цінність продукту на 100 г: калорії — 24,0 ккал білки — 0,6 г жири — 0,3 г вуглеводи — 4,6 г
Про продукт
Смакові характеристики кабачків залежать від їхнього сорту. У більшості вони мають циліндричну витягнуту форму, у міру щільну, глянсову зелену шкірку. Структура м'якоті кабачка дуже ніжна та соковита, тому при приготуванні овоч рекомендується злегка віджати. Кабачок має нейтральний смак, без вираженої гіркуватості або кислинки. Овоч має безліч варіантів приготування, його можна засолювати, маринувати і консервувати. Кабачки від VASYLKIVSKE RANCHO — цінне джерело калію та магнію, фосфору та клітковини. Кабачки нормалізують обмін речовин, покращують травлення, а також сприяють очищенню шкіри.