Полуниця — улюблена ягода більшості дорослих та дітей. Солодка, соковита, стигла, з насиченим смаком та делікатною кислинкою вона стане ідеальним корисним десертом. При цьому полуниця багата на вітаміни С, А, К, Р і цінні мікроелементи. Вона рекомендується до вживання для зміцнення імунної та серцево-судинних систем.
Склад
Органічна полуниця.
Харчова цінність
Переоцінити користь полуниці складно. Ця ягода є природним антиоксидантом, що уповільнює процеси старіння. Вона посилює бар'єрні властивості імунної системи та допомагає зміцнити нервову систему. Харчова цінність продукту на 100 г: калорії — 41,0 ккал білки — 0,8 г жири — 0,4 г вуглеводи — 7,5 г
Про продукт
Ягоди полуниці в залежності від сорту можуть мати середній розмір, вага до 55 г. Полуниця досить ароматна та соковита, її часто застосовують для приготування джемів, варення, соків або топінгу. Завдяки приємному кисло-солодкому смаку та яскравості, полуниця часто застосовується кулінарами в прикрашанні та приготуванні десертів. Полуниця від VASYLKIVSKE RANCHO — це добірні, великі і неводянисті ягоди, що увібрали тепло сонця і природну насиченість смаку. Цей сорт ягід підходять для заморожування та консервації.