Для приготування бринзи на фермі VASYLKIVSKE RANCHO використовується добірне козяче молоко та французька закваска одного дня витримки. Це робить аромат сиру ще більш витонченим, а смак більш м'яким і вершковим. Малосольна бринза готова до самостійного вживання або може стати елементом сезонного овочевого салату або пишного омлету на сніданок.
Склад
Молоко коров'яче пастеризоване, французька закваска одного дня витримки, сіль кухонна харчова, молокозгортальний ферментний препарат рослинного походження.
Харчова цінність
При включенні бринзи в щоденний раціон харчування організм починає отримувати достатню кількість білку, що легко засвоюється, покликаного зміцнити всю кісткову структуру і зуби. Крім того, бринза дбає про прискорення травних процесів, що стимулює обмін речовин. Харчова (поживна) цінність на 100 г: калорії — 249,0 ккал (залежить від жирності молока) білки — 17,0 г жири — 20,0 г вуглеводи — 0,8 г
Про продукт
Домашню бринзу можна віднести до продуктів із низькою калорійністю, але великою користю для організму. Цей сир чудово засвоюється та підходить до вживання навіть дітям. Бринза малосольна, має легкий ненав'язливий аромат та кисломолочний смак. Вона чудово поєднується з овочами та м'ясом, але не менш цікаво грає своїм смаком соло. Бринза з козиного молока допомагає відновити мікрофлору шлунково-кишкового тракту, зміцнює зуби та загальну кісткову систему людини.