Кількість
|
Вартість
|
||
|
Історія виникнення чаю зародилася в Китаї. Вона переплітається з безліччю міфів, легенд і сягає корінням в глибоку давнину. Одна з легенд говорить, що корисні властивості чаю виявив 5000 років тому імператор Китаю, божественний землероб Шень-Нун (ім'я перекладається «Пахарь Духа»).
Імператор подорожував в пошуках цілющих трав, вивчаючи їх властивості, щоб в подальшому з їх допомогою зцілювати людей від важких недуг. Шень-Нун вивчаючи рослини випадково натрапив на листя з чайного дерева, в киплячу воду кинув ароматні і свіжі чайні листя, коли спробував відвар, захопленню його не було меж – напій виявився на рідкість смачним і тонізуючим.
З тих пір чайному напою відводилося особливе ставлення, лікарі використовували чай, як дорогоцінні ліки і називали «ліками від ста хвороб»
TM «Vasylkivske Rancho» пропонує якіснй, чорний крупнолистовий чай : країна походження Шрі-Ланка.
Як правильно заварювати чай:
- Вода для напою повинна бути м'якою та якісною, її нагрівають до 100 ˚C. Вона має бути насичена киснем, а для цього необхідно, з появою перших великих бульбашок, вимкнути чайник. Повторно воду до кипіння не доводять, бо вона втрачає м’якість.
- Перед заварюванням чаю посуд необхідно обробити окропом, трохи підсушити.
- Зазвичай інтервал часу заварювання коливається від 2 до 7 хвилин, в залежності від сорту чаю.
50 г / 50 грн 100 г / 95 грн 300 г / 270 грн